• Maandag tot vrijdag van 9:00 - 17:00
  • Telefoon nr: 010-2443254

BN’ers

Kevin Brouwer en Katja Schuurman

KATJA SCHUURMAN – AFLEVERING 1

Katja Schuurman is een Nederlands actrice, zangeres en presentatrice. Ze reist al haar hele leven; met vrienden, met haar gezin, met haar geliefde of alleen. Het leverde haar bijzondere ontmoetingen, dierbare herinneringen en vrienden voor het leven op. Met haar zelfgeschreven reisboek ‘Katja was hier’ wil Katja iedereen inspireren om zelf het mooie van reizen te ondervinden. Kevin gaat langs bij de Libris Inspiratiedag, waar Katja haar nieuwe boek presenteert. Katja is te zien bij Trips & Travel op zaterdag 2 juni om 16:30 uur bij RTL4. Zondag en maandag de herhalingen.

Kevin Brouwer en Ruud Feltkamp

RUUD FELTKAMP – AFLEVERING 2

Ruud Feltkamp is een Nederlands acteur en DJ. Momenteel acteert Ruud Feltkamp in GTST en speelt hij een hoofdrol in de film Lover of Loser. Ruud heeft veel gereisd. Niet alleen binnen Europa, maar ook rondreizen in Amerika, Japan, Australië, Mongolië waar hij in de winter een negendaagse hondensleetocht heeft gedaan, Hawaï, Bali en nog vele andere bestemmingen. Kevin spreekt Ruud over deze reiservaringen in de ‘huiskamer’ van EndemolShine, waar hij opnames heeft voor GTST. Op zaterdag 9 juni om 16:30 uur zie je Ruud Feltkamp bij Trips & Travel, op RTL4. Zondag en maandag zijn de herhalingen.

Kevin Brouwer en Eva Simons

EVA SIMONS – AFLEVERING 3

Eva Simons is een Nederlandse zangeres, songwriter en producer. Je kent haar waarschijnlijk van verschillende muzikale hits, zoals “Policeman” en “Take over control”, en “This is love” met niemand minder dan will.i.am. Eva heeft voor o.a. haar zangcarrière al veel gereisd, van Zuid Afrika tot Brazilië, Azië en Rusland. Soms is zij weken weg voor een tour, en hier moet ze veel voor reizen. Kevin spreekt Eva in de mooie ‘Poundcake Studio’, waar ze haar nieuwe materiaal opneemt. Op zaterdag 16 juni om 16:30 uur zie je Eva Simons bij Trips & Travel, op RTL4. Zondag en maandag de herhalingen.

Kevin Brouwer

INGE IPENBURG – AFLEVERING 4

Inge Ipenburg is een Nederlandse actrice, voornamelijk bekend door haar rol als Martine Hafkamp in Goede tijden, slechte tijden. Ze maakt veel reizen en schrijft ook haar eigen boeken. Voornamelijk doet ze dit ook op een unieke locatie, zoals Sicilië of Lissabon. Kevin gaat langs bij Inge’s uitgeverij Pepperbooks, om Inge te spreken over haar reiservaringen, en de boeken die ze schrijft. Op zaterdag 23 juni zie je Inge Ipenburg om 16:30 uur, bij RTL4. Op zondag en maandag kun je de herhalingen bekijken.

Kevin Brouwer en Everon Jackson Hooi

EVERON HOOI – AFLEVERING 5

Everon Jackson Hooi is een Nederlands acteur van Curaçaose afkomst. Hij is voornamelijk bekend door zijn rol als Bing Mauricius in GTST. Everon is gek op reizen, en pakt wanneer mogelijk altijd de kans om het vliegtuig te pakken naar de meest bijzondere locaties. Kevin gaat op zoek naar Everon in de studio van EndemolShine, waar Everon druk bezig is met het leren van zijn teksten voor GTST. Kevin vraagt hem van alles over zijn reiservaringen en welke bestemming nog op zijn bucketlist staat.
Je ziet Everon bij Trips & Travel op zaterdag 30 juni om 16:30 uur bij RTL4. Zondag en maandag zijn de herhalingen.

Kevin Brouwer Justine Pelmelay

JUSTINE PELMELAY – AFLEVERING 6

Justine Pelmelay is een oud Songfestival deelneemster, zangeres en presentatrice. Daarnaast spreekt zij commercials in en is ze regelmatig te bewonderen op de Nederlandse TV. Kevin is op pad gegaan naar Den Bosch, om Justine te vragen over haar favoriete reizen. Kevin treft haar bij een optreden, en vraagt o.a. naar de bestemming die nog op Justine’s bucketlist staat. Je ziet Justine bij Trips & Travel op zaterdag 7 juli om 16:30 uur, bij RTL4. Zondag en maandag zijn de herhalingen.